FESTIVAL OF FILM AND URBANISM

MAY 9 - MAY 13 / 2018, SLAVUTYCH

Велопробіг до Славутича на фестиваль «86»
20.04.2018

Запрошуємо велосипедистів та кінолюбителів у день відкриття фестивалю «86» долучитися до велопробігу з Чернігіва  до Славутича. Ми підготували для вас маршрут мальовничими селами та зеленими лісами. Орієнтовний час у дорозі — 3 години. На фініші вас чекатиме насичена фестивальна програма: церемонія відкриття фестивалю, кіно, дискусії, виставки та вечірки. При будівництві Славутича, ще у 1986 році, було спроектовано і прокладено перші в Україні велодоріжки. На локації фестивалю буде обладнано безкоштовну і безпечну велопарковку.

 

 

 

Участь у велозаїздї безкоштовна. Більше інформації ви зможете знайти на сторінці велопробігу в Facebook. Просимо учасників попередньо заповнити реєстраційну форму за покликанням.

 

 

Для велозаїзду можна взяти велосипед у прокат у веломагазині «Велосвіт»; вартість прокату — 150 гривень (півдня).

 

 

Вам потрібно буде взяти з собою паспорт, грошовий завдаток і зареєструватися. У Славутичі ви просто здасте велосипед у точку велопрокату (біля пункту фестивальної акредитації). Кількість прокатних роверів обмежена (4 круізери і 2 гірських велосипеди), тому поспішайте заповнити реєстраційну форму.

 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ