FESTIVAL OF FILM AND URBANISM

MAY 9 - MAY 13 / 2018, SLAVUTYCH

Аномалія: Фрік-рейв-кабаре

Аномалії в зоні відчуження спричиняють непередбачені мутації, що народжують шалених техно-фріків. У суботу готуйтеся мутувати до ранку, бо вперше у Славутичі відбудеться Фрік-рейв-кабаре. Вечірка почнеться 12 травня о 23:00.

 

Лайнап:

 

О

Zavgoth

Mussalina

Souteneur & Acid Bitch

Komitet

Ostgoth

хуй

відео: SCART

 

Наслідуючи традиції кочових цирків, каравани яких століттями бороздили європейську частину нашого континенту, коаліція Freak Rave Cabaret модернізувала цю модель і перетворила її на максимально щільну, пружну, насичену nomad-rave-session. Коаліція об’єднала геніальних музикантів й елегантних авантюристів, які представлять свої номери, вплетені у музичні виступи. Фрік-рейв-кабаре — це більше, ніж вечірка: це шаманське свято звуку, руху та зображення.

 

 

Відкриє фрік-рейв О — сольний проект співачки й композиторки Іри Новікової. О — це синтез ваших таємних бажань і насолод зі стихією музики — королівни мистецтв. За покликом О з’явиться можливість відчувати слова та цим відчуттям розкріпачити власне тіло у звуковій круговерті.

 

Виступ О разом з Skallahavet + NFNR в Эfir:

 

 

За О вашу свідомість кришитиме Zavgoth — артистичне втілення Ярослава Качмарського. Zavgoth подрібнить вас до рівня неподільних частинок, збере їх купи, складе у нове ціле й подрібнить знову — це все триватиме доти, доки ви цього бажатимете.

 

 

Виступ Zavgoth на 20ft Radio:

 

 

 

Наступною за ваші слухові й зорові нерви візьметься Mussalina — художниця й режисерка Аліна Якубенко, музичний шлях якої під псевдонімом Mussalina розпочався на концерті метра гей-шансону Александра Залупіна.

 

 

Виступ Mussalina на 20ft Radio: 

 

 

Здіймуть фрік-рівень за межу нашого розуміння Souteneur і Acid Bitch. Souteneur — один з монікерів художника й саундартиста, прибиральника майстерні Эfir Саші Долгого. Як і належить сутенерові, Souteneur довго до вас приглядатиметься, візьме під свою опіку, а потім довго не відпускатиме — та й вам буде не так легко відмовитися від 90bpm Somatik Techno просто в розпал нашої вечірки. 

 

 

До того ж, Souteneur буде не сам, а з Acid Bitch —  альтер еґо королівни 33 Hypnotheatre Technocircus Матильди Маріни.

 

 

Виступ Souteneur і Acid Bitch в Эfir:

 

 

Невтримне виверження звукового вулкану заллє ваші вуха лавою задоволення. Це Komitet вийшов на сцену нашого фрік-рейв-кабаре. Komitet — це артистичний псевдонім композитора й режисера Гоші Бабанського. Цієї ночі він розплавить найхолодніші кам’яні серця.

 

 

Виступ Komitet у Plivka: 

 

Немовби славутицькі мурахи забігали вашою шкірою? — це нашу невгасиму вечірку розбурхує Ostgoth — сольний музичний проект художника й мислителя Вови Воротньова. Суворий витончений образ і суцільний оld school.

 

 

Що ж, сказати про наступний номер у лайнапі можна невимовно багато або ж узагалі нічого. До того ж, хуй зазвичай каже все сам — під цим псевдонімом заледве рухомі кінцівки наших тіл спровокує в здавалося б уже неможливий рух музикант Андрій Сидоркін.

 

 

Виступ Сидоркіна разом з одним з попередніх учасників лайнапу Сашою Долгим в Эfir:

 

 

Підтримуватимуть Freak Rave Cabaret чудовими візуальними ефектами SCART.

ПРИЄДНАТИСЯ ДО ПОДІЇ У FACEBOOK